Voice massage- hoidot Turussa tekee ProFysio

Voice massage terapia on äänentuottoon ja siihen läheisesti liittyvien lihasten rentouttamista hieronnan avulla. ProFysio tarjoaa hoidot keskeisellä paikalla, aivan Turun Kauppatorin läheisyydessä.

Hoidot ääniammattilaisille

Hoidon kohteena on ylävartalon, rintakehän, kaulan ja kasvojen lihakset. Samalla tehdään lihastason diagnoosi äänentuoton lihasten toiminnasta. Voice massagen tavoitteena on poistaa äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien jännitystilat ja ehkäistä siten äänihäiriöiden syntymistä. Voice massage sopii kaikille ääniammattilaisille kuten laulajille, opettajille, kanttoreille, papeille, lastentarhanopettajille, näyttelijöille, poliitikoille jne

Voice massage -terapia on aina erillinen hierontahoito, ei osa fysioterapiaa. Voice massage-hoito ei kuulu KELA:n korvaamien hoitojen piiriin.

Purentatoimintahäiriöiden hoito

Purentatoiminta on monimuotoinen fysiologinen kokonaisuus ja se saattaa häiriintyä hampaiden, lihasten tai leukanivelen epätasapainoisesta toiminnasta. Syynä voi olla myös hermoston säätelyn ongelmat. Hoidossa pyritään "stressin" helpotukseen ja lihaksiston jännitys-ja rasitustilojen poistamiseen leukojen alueella.

Voit katsoa Voice Massage/ purentahoito- esittelyvideon tästä.

Suosittele meitä

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Merja Niskala

Merja Niskala
Fysioterapeutti,
Voice massage-terapeutti