ProFysio Fysikaalinen Hoitola

Voimaa, virkeyttä ja valoisaa mieltä

Voice massage- hoidot Turussa tekee ProFysio

Voice massage terapia on äänentuottoon ja siihen läheisesti liittyvien lihasten rentouttamista hieronnan avulla. ProFysio tarjoaa hoidot keskeisellä paikalla, aivan Turun Kauppatorin läheisyydessä.

Hoidot ääniammattilaisille

Hoidon kohteena on ylävartalon, rintakehän, kaulan ja kasvojen lihakset. Samalla tehdään lihastason diagnoosi äänentuoton lihasten toiminnasta. Voice massagen tavoitteena on poistaa äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien jännitystilat ja ehkäistä siten äänihäiriöiden syntymistä. Voice massage sopii kaikille ääniammattilaisille kuten laulajille, opettajille, kanttoreille, papeille, lastentarhanopettajille, näyttelijöille, poliitikoille jne

Covid-19 taudin jälkikuntoutuksena ohjaan hengitysharjoituksia, joilla aktivoidaan, rentoutetaan ja vahvistetaan syvähengitystä ja parannetaan hengityslihasten käyttöä!


Purentatoimintahäiriöiden hoito

Purentatoiminta on monimuotoinen fysiologinen kokonaisuus ja se saattaa häiriintyä hampaiden, lihasten tai leukanivelen epätasapainoisesta toiminnasta. Syynä voi olla myös hermoston säätelyn ongelmat. Hoidossa pyritään "stressin" helpotukseen ja lihaksiston jännitys-ja rasitustilojen poistamiseen leukojen alueella.

Voit katsoa Voice Massage/ purentahoito- esittelyvideon tästä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 7Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Merja Niskala

Fysioterapeutti

Voice massage-terapeutti

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ProFysio Fysikaalinen Hoitola
Aurakatu 9
20100 TURKU

Y-tunnus: 1300590-0
Puh: 040 760 8434

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ProFysio Fysikaalinen Hoitola:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.