ProFysio Fysikaalinen Hoitola

Voimaa, virkeyttä ja valoisaa mieltä

Laadukas fysioterapia Turussa – ProFysio

ProFysio tarjoaa monipuoliset, perinteisen lääkintävoimistelun eli fysioterapian menetelmät aivan Turun keskustassa. Lisäksi valikoimiin kuuluvat myös fysikaaliset hoidot, eli pintalämpö-, syvälämpö- ja sähköhoidot.

Laadukasta fysioterapiaa

Fysioterapian keskeisenä tavoitteena on parantaa tai ylläpitää yksilön toimintakykyä tai liikkumista. Alentunutta toimintakykyä edistetään terapeuttisen harjoittelun sekä manuaalisen terapian keinoin. Lisäksi jokainen hoitoon tuleva saa asiantuntevaa neuvontaa ja ohjausta, yksilöllisiin tarpeisiin perustuen.

Fysioterapia alkaa aina arvioinnilla yksilön terveydestä, liikkumisesta, toimintakyvystä tai toimintarajoitteista. Arvioinnin perusteella tehdään suunnitelma ja valitaan sopivat hoitotoimenpiteet. Tarvittaessa tehdään kipu- ja oirehoitoja myös fysikaalisin menetelmin. Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jolloin voit olla varma saamasi hoidon laadukkuudesta.   

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Merja Niskala

Fysioterapeutti

Voice massage-terapeutti

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ProFysio Fysikaalinen Hoitola
Aurakatu 9
20100 TURKU

Y-tunnus: 1300590-0
Puh: 040 760 8434

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ProFysio Fysikaalinen Hoitola:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.